4.01.2009 г., 10:00 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
674 0 5

Целуваш ме, но не със устни.

Докосваш ме, но не със пръсти.

Поглеждаш ме и пламва огън...

Прегръщам те и бавно гасна,

докосвайки те с пръсти,

целувайки те с устни.

© Светлана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??