Jan 4, 2009, 10:00 AM

Копнеж 

  Poetry » Love
678 0 5

Целуваш ме, но не със устни.

Докосваш ме, но не със пръсти.

Поглеждаш ме и пламва огън...

Прегръщам те и бавно гасна,

докосвайки те с пръсти,

целувайки те с устни.

© Светлана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??