21.04.2009 г., 0:38 ч.

Копнеж... 

  Поезия
581 0 1

Тази вечер аз отново търся  наслада
в съня от допира с твоето тяло.
Помолих луната пак да ме погали -
да стопли сърцето отмаляло.

 

Рисувам в звездите лика прекрасен
и мечтите пак те заместват...
Танцувам танц, болезнен, страстен,
сама, но ръцете ти усещам...

 

Подхвана ме вятърът с нежни длани,
понесе ме високо над земята.
А нощта е прекрасна, в полети мами
и омагьосва ме с красотата.

 

Летя и те търся сред звездите нежни.
И чувам на сърцето ти туптежа.
Забравям сълзите, кристално-снежни...
Потъвам във властта на копнежа...

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??