10.04.2010 г., 12:36 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
1353 0 5

Над мене се спуща нощта чернокрила,

развяла наоколо своя траурен креп,

а моето сърце е скръб осланила

и в самотата аз мисля за теб.

 

Ще дойдеш ли с думи да сгрееш

душата ми обидена, самотна

и, както само ти умееш,

да върнеш в мен живота?

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??