10 abr 2010, 12:36

Копнеж 

  Poesía » De amor
1354 0 5

Над мене се спуща нощта чернокрила,

развяла наоколо своя траурен креп,

а моето сърце е скръб осланила

и в самотата аз мисля за теб.

 

Ще дойдеш ли с думи да сгрееш

душата ми обидена, самотна

и, както само ти умееш,

да върнеш в мен живота?

© Василена Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??