4.02.2017 г., 21:18 ч.  

Копнеж по Синеморец 

  Поезия
464 1 2

Там, на края на света,

където още е солено,
сещаш ли се – имаше една
почти забравена вселена?
Там, след синьото море,
с разбити в пясъка вълни,
спомняш ли в нашето небе –
твоите и моите мечти?
Там бях миналото лято
и думите не стигат от тогава.
Морето... И небето със самотно ято.
Там са. Само теб те няма.

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??