24.08.2008 г., 2:57 ч.

Копнежно 

  Поезия » Еротична
759 0 1

23.08.2008

 

 

В тази вечер синьо-теменужена

притихнала очаквам те да дойдеш.

Недей отрича, знам, че съм ти нужна.

Снагата моя искаш да докоснеш.

 

В стаята сумрачна, тиха, топла

за тебе тялото ми тръпне

и викам тебе, с нежни вопли,

а ти пристигаш, щом се мръкне.

 

Очите върза с шал копринен,

положи тялото ми в сатен.

Познавам те, макар безименен,

безбройни пъти бил си с мен.

 

Познавам допира на твойто тяло,

макар сега и с вързани очи...

Толкова пъти до днес сме живяли

в мигове сладки, греховни дори.

 

Ти галиш ме нежно,

аз тръпна от страст,

под твойте пръсти копнежно

разпуква се цвете, туй цвете съм аз.

 

Нежно с бедра те притискам,

а ти ме люлееш бавно, любовно,

понасяш ме плавно в страстния ритъм,

в който тази нощ ще живеем отново...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??