5.04.2009 г., 20:35 ч.

Копнежът ми 

  Поезия » Оди и поеми
794 0 1

Единствено за да те зърна,

дори за миг това да трае -

готов съм аз света да преобърна,

душата ми за теб мечтае!


Твоето лице красиво да целуна,

да подържа ръката ти копнея,

да те стопля с мила дума -

единствено за туй живея!


Сега си ти далеч от мене,

и зима е в живота твой,

но за радост идва време -

чакат ни щастливи дни безброй!


Сънищата мои навестяваш,

облечена в искряща светлина,

в мене пламъче надежда ти оставаш -

да топли ми сърцето с нежна топлина!


И знай където и да си, че те обичам,

адът неспособен е да ме възпре,

към теб с последен дъх ще тичам -

през суша, през море.


© Галин Михалев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За истинската любов разстоянието не е пречка!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??