4.05.2018 г., 1:18 ч.

Копнея по тебе, любов 

  Поезия
598 0 0

Копнея по тебе, любов!
Жадувам, умувам!
Тайно бленувам и пак те сънувам!
От приказки създадена, отгледана в мечти...
а ти ще дойдеш ли, кажи?
Прекрасна си - тъй нежна и мила, внимателна, очарователна.
Притворя ли очи те виждам, жадувам те, копнея.
Къде ли ще те срещна да мисля си не смея?
Тайно бленувам и пак те сънувам!
Жадувам, умувам!
Копнея по тебе, любов!


Мигличката (запазени права ®§)

© Мигличката Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??