25.08.2017 г., 9:49 ч.

Копнея те 

  Поезия » Любовна
793 3 7

Копнея те

 

              Най-красивото, чу ли?!

 

Как да опиша чувствата свои?

В гласа ми някак си ти ги усети.

И след толкова много завои

душата за теб единствено свети.

 

Как да ти кажа за мене какво си

и сърцето от обич колко тежи?

Дали искаш душата, която ти носи

топлина в спокойните нощи, кажи?

 

Как днес да рисувам очите, косите

и всичките твои красиви черти?

Думи не стигат, не ползвам боите

и четки, които художник върти.

 

Боравя само с милиони въпроси,

които умът постоянно реди.

А всичко от теб само щастие носи,

усетих го, казах ти още преди.

 

Как днес да ти кажа, аз те обичам,

копнея те в своя живот?

Не мога сега дори да отричам,

теб вечно съм чакал, Любов.

 

22.08.2017 г.          Велин

© Велин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??