9.01.2018 г., 23:59 ч.

Копнея те, музика... 

  Поезия » Философска, Свободен стих
633 1 4

Копнея те, музика...

 

Музиката живее обичайки, мечтаейки

и обича, мечтае да летим и да обичаме...

 

Остави ме да те обичам толкова,

че да не може да се измери с нищо...

Остави ме просто да те обичам така,

както сърцето само обича и мечтае...

 

Не се страхувай от мен, ангеле...

ще прегърна гласа ти в сълзите,

ще го целуна в усмивките ти, ...

копнея да пея, да пея с теб - винаги...

 

Да пея в чувствата ти, в живота ти

да ги споделям мечтите в който летиш...

Остави ме да те обичам тук и сега...

така както някой не те е обичал...

 

Когато сърцето чувства истински...

не може, не може да се скрие..

А когато искрено нотите рисува...

живота открива, открива смисъла...

 

Благодаря ти, в теб отново мечтая...

Копнея за теб, за теб денем и нощем...

във блясъка на звездите и лъчите...

Копнея да живея, да живея, да живея...

 

Копнея за теб, копнея с теб да пея...

и в живота и в смъртта, да пея, пея...

В теб усещам че, щастието е любовта...

И чувствам че, да обичаш - е живота...

 

Остави ме да те пазя в сърцето си...,

така както ти пазиш всяко мое кътче...

Остави ме да пазя, така както никой...

никога не те е пазил, пеещо сърце...

 

Славей мой, за теб копнее да свири

моето пиано, за теб живот композира...

За теб копнея, за теб, за теб копнея, 

копнея в теб да пея, така както и ти...

 

Копнея, копнея само за твоето щастие...

да те усети гласът ми как нежно летиш...

Копнея свободно да летиш, да летиш...

така както славея мечтаейки в теб, лети...

 

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??