8.08.2015 г., 20:34 ч.

Кораб без пристан 

  Поезия » Любовна
415 0 4

Аз съм кораб без пристан,

но не търся брега,

а неистово искам

да ме носи вълна!

 

Сред морето безбрежно

да доплавам до теб –

обич моя, надежда

в кръговрата свиреп!

 

Да лети над водата

вятър с бели криле,

за да вдигна платната,

грабнал теб на ръце!

 

Да се слеем с морето

без следа и компас

и да стане небето

светъл покрив за нас!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??