Аз съм кораб без пристан,
но не търся брега,
а неистово искам
да ме носи вълна!
Сред морето безбрежно
да доплавам до теб –
обич моя, надежда
в кръговрата свиреп!
Да лети над водата
вятър с бели криле,
за да вдигна платната,
грабнал теб на ръце!
Да се слеем с морето
без следа и компас
и да стане небето
светъл покрив за нас!
© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.
но не търся брега,
а неистово искам
да ме носи вълна!
Поздрав Пожелавам ти го!От далече ти личи, че си влюбен.