25.05.2008 г., 1:39 ч.

Корабокрушение 

  Поезия » Любовна
477 0 1

Банална казано, но пеперуди пърхат в моята душа,

банално казано, но щом те видя, аз летя,

банално казано, но е така,

любов - думата е за това.

В очите ти - море аз ще заплувам,

не може ти да го предотвратиш,

надявам се и да не се удавя,

оставам ти да го решиш.

Навярно буря имаше в морето,

защото ти ме нарани,

и твоите ясно сини очи

сега са  по-тъмни и облачни.

Всичко свърши, до мен те няма вече,

да спра да те обичам ще се опитам,

но в моето сърце

ще има вечно пеперуда без криле.

© Цветинка Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми стиха ти и по-точно чувството в него... Да, любовта е като пеперуда, жалко е когато остане без крилете си... Поздрав!
Предложения
: ??:??