3.10.2021 г., 18:34 ч.

Корабът на любовта пътува 

  Поезия » Любовна
500 2 2

 

 

Корабът на любовта пътува

вълните пори в моя сън

към теб ме води всяка струна

и блясъкът попива в път

Аз знам, че няма да потъне

искрите следват във вода

магичен полъх с мен ще тръгне

и ражда се във синева...

Корабът на любовта ме тегли

ще пропътувам тишина

стигни до мен по меките вълни

сирена нежна съм от твоите мечти.

 

© Деница Петрова

© Деница Петрова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

За да претърпиш корабокрушение, първо трябва да имаш кораб »

22 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??