19.03.2005 г., 0:11 ч.

Корабът потъва 

  Поезия
785 0 1
И двамата знаем -
краят е близо..
Корабът бързо потъва
в океан от печал.
Но няма страх във очите,
няма и паника,
има само безсилие.
Корабът потъва,
а никой не бърза
да избяга,
да доплува
до отсрещния бряг..
..чакаме кротко..
в агония.
И двамата знаем -
връщане няма.
И до болка
стискаме си ръце.
Но краят е тук.
Любовта ни е мъртва...
..Само траурният флаг 
душите заедно още крепи.

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??