Самотно ми е, когато те няма,
тъжно е, когато вали,
а светът се превръща във драма,
от светулка едничка пониква,
минзухарено-сладко задрямал,
а аз издишам сълзливи куплети,
царицата майка я няма,
само слънцето алено свети...
© Йоана Всички права запазени