11.01.2009 г., 10:13 ч.

Кошмарен сън 

  Поезия » Друга
734 0 13
Кошмарен сън

Прекрасен миг и тишина.
Ужасно сам.
Замръзнал вик във вечността,
въздишка на Адам.

Ангел приготвя тайна вечеря,
в змийска отрова - ябълка натопи.
Синът и Бащата се прибраха в хотела.
В килията  душата непробудно спи.

В прегръдката на вечен сън
сънува проклетата душа,
сън за ябълка и камбанен звън,
за кръст и коварна лъжа.

А Духът над летището кръжи,
но не може да се приземи,
че в кулата оператор липсва
и няма светлини край тъмната писта.

И магьосницата ми каза: Задръж,
мокър прахан не гори!
Кремък, желязо и мъж,
удар и безполезни искри.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??