9.03.2021 г., 13:16 ч.

Котарак 

  Поезия » За деца
312 0 2

Моя рижав котарак,

със характер е тъй благ,

виж по цял ден на кълбо,

спи във мекото легло.

 

Уж си мърка и лежи,

и не прави хич бели,

а намерих зад дивана,

липсващото от салама.

 

Прави се на неразбрал,

и че нищо не е ял,

а мустачките му цели,

в мляко бели, побелели.

© Ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??