26.10.2018 г., 22:20 ч.

Котенце 

  Поезия » За деца
589 0 2

Котенце на пътя ме срещна,

усмивчица на личицето му блесна.

Сякаш казва ми вземи ме

 и от улицата ти спаси ме.

Мяуче, търка се играе с мен иска да се запознае.

Котенцето  реши с любов и радост да ме дари.

Прибрах го аз в къщи, без дори да се намръщи.

Изпълни то самотните ми дни  с радост, закачки и игри.

© Радко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??