22.05.2009 г., 10:22 ч.

Котва 

  Поезия » Философска
864 0 21

Котва

 

 

Да отсечем Въжето - Котвата заседна,

подмамена от златен пясък в бурен океан.

Брегът ръка протегна... и Пътят свърши там.

 

Домът? Какво ли значи дом за хладното желязо,

потънало под пластове солена красота?

Но време е за Тръгване... че Пътят е една вода...

 

 

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??