3.11.2004 г., 16:41 ч.

kоварна нощ 

  Поезия
991 0 3

Вълните бурни блъскат се в брега,
Луна червена, кръв разлива по небето,
двамата в едно гледаме света,
вятър духа там, където празно чувства се сърцето.

Животинска страст плътта изгаря -
с горящи нокти дяволът дере
и огнени следи по тялото оставя,
желание влудява моето сърце.

В мойта власт сега си ти.
През огнените очила на ада гледам
как променяш се във миг -
в греха сега ще те последвам...

Да танцуваш с дявола на лунна светлина -
желание такова в теб разпалвам,
дарил му своята душа
със мен да се бонтуваш всичко давам.

Танци луди, мистични движения,
телата ни се вплитат в дива страст,
аз виждам в очите свирепи съмнение -
дали наистина си в моя власт.........

© Яна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??