2.04.2021 г., 16:17 ч.

"Ковид" отделение 

  Поезия » Епиграми
347 0 0

В мъглявината бледа на

                              стаи и коридори,

с маски и ризници,

едва провират се и разминават

шаващи призраци.

И през тази плътност бяла,

                              за дълъг момент,

не различава се кой лекар е

                                  и кой пациент.

Ала проходимост успешна, за да има, -

без инцидентчета и катастрофчици,

спешно необходими са,

освен лечители, и ... регулировчици.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??