19.03.2016 г., 19:09 ч.

Коя си ти 

  Поезия » Любовна
767 0 15

Ти си магьосница

         изкусителка

          чудна

          чаровна

          на чувства вестителка

за страсти виновна

 

Ти си сияние

           порой метеори

           небесно знамение

           морски простори

нощно видение

 

Ти си съдба

            от весталки предсказана

             нощна тъма

             мълва преразказана

нежна тъга

 

Лекуваш душите

             омайваш сърцата

             гадаеш следите

             запълваш бездната

 подаряваш мечтите!

 

Варна, Гавраил

© Гавраил Йосифов Всички права запазени

Стига с небесните Галактики, реших да напиша нещо за Нежните Галактики, които са до нас.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??