Mar 19, 2016, 7:09 PM

Коя си ти 

  Poetry » Love
768 0 15

Ти си магьосница

         изкусителка

          чудна

          чаровна

          на чувства вестителка

за страсти виновна

 

Ти си сияние

           порой метеори

           небесно знамение

           морски простори

нощно видение

 

Ти си съдба

            от весталки предсказана

             нощна тъма

             мълва преразказана

нежна тъга

 

Лекуваш душите

             омайваш сърцата

             гадаеш следите

             запълваш бездната

 подаряваш мечтите!

 

Варна, Гавраил

© Гавраил Йосифов All rights reserved.

Стига с небесните Галактики, реших да напиша нещо за Нежните Галактики, които са до нас.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??