27.07.2023 г., 8:28 ч.  

Коя съм? 

  Поезия » Друга
569 4 10

Аз отдавна съм тук и отдавна ме няма -

капка дъжд от капчук или тайна голяма.

Нямам име и дом, но си имам пътека

и вървя мълчешком, като въздуха лека.

Преминават през мен чувства, погледи, мисли.

Всеки миг, всеки ден като цвят се разлиствам.

И светът се променя, става светъл и чист,

и се раждат поеми върху белия лист.

Аз рисувам в душите слънца и планети,

та когато заспите, съня ви да свети.

 

Аз съм всичко и нищо – ярък лъч и мъгла.

Не ме питай коя съм и защо съм дошла!

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??