Коя съм АЗ ?... Случайна или личност?
Какви мечти таят се в моето сърце?
За небосклона и неговия бриз чудесен,
за далечни разстояния, пътища... епохи.
Коя съм АЗ?... Нима в мен таи се силата на борбения дух?
Един човек, а всъщност личност,
крещи до болка моето сърце!...
© Стела Иванова Всички права запазени