Каква война? Нима войните спират?
Коя война? От всичките поредни.
Невинни под краката ѝ умират.
И молим се дано да е последна.
А вяра в Бога? Кой ли я поглежда?
Велик е Бог! Но колко го разбират?
А вяра и любов в едно с надежда?
Не стигат. И невинните умират.
© Милена Френкева Всички права запазени