6.01.2013 г., 15:15 ч.

Koза 

  Поезия » За деца
496 0 3

Тази стара козица,

като малките дечица

пие водица

от малка паница.

 

Цапа се в тревата,

а се мие в реката.

Реше си сама

голямата брада.

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??