7.12.2011 г., 10:06 ч.

Крадец 

  Поезия » Любовна
461 0 1

Какво е любов се запитах, 

когато изведнъж осъзнах, 

че няма как да разбера - 

сърцето ми бе разбито на

хиляди парчета от теб и

без дори да се поколебаеш,

си тръгна, но ти не можеш

да разбереш как се

живее, когато някои друг

след теб се опитва да

ми подари всичката любов 

на света, а аз да не мога

дори леко да я почувствам.


Боли... но болката

не може да се заличи,

тя е като постоянно

бълващ вулкан, нима 

искаш да ме увериш,

че нищо не си

сторил - отново

баналните извинения

и глупавите обещания,

разбери, че без сърце не мога

да живея, съжалявам за онази нощ, 

в която ти доверих всичко мое,

доверих ти цялото си същество...

Съжалявам, че те познавам.

© Дани Гергова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??