Какво е любов се запитах,
когато изведнъж осъзнах,
че няма как да разбера -
сърцето ми бе разбито на
хиляди парчета от теб и
без дори да се поколебаеш,
си тръгна, но ти не можеш
да разбереш как се
живее, когато някои друг
след теб се опитва да
ми подари всичката любов
на света, а аз да не мога
дори леко да я почувствам.
Боли... но болката
не може да се заличи,
тя е като постоянно
бълващ вулкан, нима
искаш да ме увериш,
че нищо не си
сторил - отново
баналните извинения
и глупавите обещания,
разбери, че без сърце не мога
да живея, съжалявам за онази нощ,
в която ти доверих всичко мое,
доверих ти цялото си същество...
Съжалявам, че те познавам.
© Дани Гергова Все права защищены