8.10.2014 г., 12:33 ч.

Крадец на целувки 

  Поезия » Любовна
599 0 4

само опитай
да откраднеш

целувка.

ще се случи

някак си

естествено

и ще ти я дам

безропотно.

тогава поне

няма да 

ме е яд

за всичките

пропуснати

невидяни

и подценени

падащи звезди

на които 

някога си

пожелавах

крадец

на целувки
(теб) 

© С. С. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??