Душата ми откраднал я е някой.
Сега я търся, но не я намирам.
Единствено във тебе аз съзирам
последния ѝ оцелял остатък.
О, моля те, върни ми тоз остатък -
сама съм и се изморих да диря.
О, демоне, върни ми ти душата!
Върни я, искам аз дълбоко да я скрия.
Далеч от бляскави хартийки и монети,
от златни кюлчета, диамантени блокóве.
Върни ми я, ще я заключа вдън подземие,
а ключа ще пъхна в своите окови!
2003
© Хел Всички права запазени