14.02.2006 г., 19:04 ч.

Край 

  Поезия
835 0 2
Епириптарий на мислите
лази след сянката.
Следва я, рови
пръстта под краката й.
Разцъфва в калта
течаща, поглъщаща
обувки прокъсани.
С невидими пръсти
мъртвешки, прокажени
разяжда,
изтрива...
Ражда...

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??