14 февр. 2006 г., 19:04

Край 

  Поэзия
792 0 2
Епириптарий на мислите
лази след сянката.
Следва я, рови
пръстта под краката й.
Разцъфва в калта
течаща, поглъщаща
обувки прокъсани.
С невидими пръсти
мъртвешки, прокажени
разяжда,
изтрива...
Ражда...

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??