20.07.2007 г., 14:00 ч.

Край 

  Поезия » Любовна
916 1 7

Един израз, а значения много.

Една дума, като горчива отрова.

Един израз, а нощта е безкрайна.

Една дума, връхлита болка незнайна.

 

Един израз, обвит в мъгла.

Една дума, а предизвика тъга.

Един израз, същността ми смрази.

Една дума, способна да ме унищожи.

 

Един израз, една „новина".

Една дума, мисъл една.

Отгатнах нали, вече зная -

изглежда настъпил е „края".

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??