Един израз, а значения много.
Една дума, като горчива отрова.
Един израз, а нощта е безкрайна.
Една дума, връхлита болка незнайна.
Един израз, обвит в мъгла.
Една дума, а предизвика тъга.
Един израз, същността ми смрази.
Една дума, способна да ме унищожи.
Един израз, една „новина".
Една дума, мисъл една.
Отгатнах нали, вече зная -
изглежда настъпил е „края".
© Виолета All rights reserved.
Защо?
Усмихни се