23.10.2007 г., 13:53 ч.

Край... 

  Поезия
685 0 6

Ти отне съня ми
и превзе ума ми.
Сега мракът ме побеждава,
а душата ми се предава...
Сърцето ми кърви,
борейки се за своите мечти...
Пречупвам се, падам, крещя
в търсене на мойта свобода...
Издигайки се, виждам края,
жадувам го, мечтая...
Омразата тече във вените,
не мога повече да прикривам проблемите...

© Завинаги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??