2.08.2007 г., 20:16 ч.

Край 

  Поезия
537 0 1
История за края на една
любов,
история може би тъжна,
но истинска.
Ти се появи и
картите си пред мен разкри.
Пожела живота ти аз да
напусна и да те забравя
все едно нищо не е било.
Случва се в живота на
любовта ти да не могат
да отговорят, а просто
да се усмихнат и да
поемат в друга посока.
Чрез студените думи
ти ми показа, че наистина
от красивата и пламенна любов
може да остане
само пепел.
Пусто е сега в моето сърце,
ключът за него вече не е в
твоите ръце. Може и да съжаляваш
след време, но връщане назад няма.
Аз направих всичко за теб,
чувствам се спокойна и
думата сбогом ще изрека.

© Нели Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??