8.03.2023 г., 7:13 ч.

Край 

  Поезия » Свободен стих
168 0 0

Стените се потят и се гърчиш в спазъм бесен

            - туп туп -

Ушите ти пищят и няма изход от коридора тесен

           - чук чук -

Кожата ти избухва в пламък беден

          - тик так -

Ръката ти повдига нож към кухия ум

         - бум бум -

Сторено е. Вече няма да вдигаш шум

© Марта Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??