Mar 8, 2023, 7:13 AM

Край 

  Poetry » Free verse
200 0 0

Стените се потят и се гърчиш в спазъм бесен

            - туп туп -

Ушите ти пищят и няма изход от коридора тесен

           - чук чук -

Кожата ти избухва в пламък беден

          - тик так -

Ръката ти повдига нож към кухия ум

         - бум бум -

Сторено е. Вече няма да вдигаш шум

© Марта Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??