27.01.2011 г., 11:52 ч.

Край реката 

  Поезия
763 0 5

Реката тихо ромоли,

очите ни се влели...

Брезата леко шумоли,

косите ни се вплели.

Забързан вятърът пълзи,

по кожата ни тръпки.

Небе - картинно се мени,

със сенките ни смътни.




© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??