30.01.2010 г., 11:14 ч.

Край теб съм 

  Поезия » Любовна
726 0 7

 

 

 

Край  теб  съм

 

 

Не  е  от   вятъра
този  полъх   топъл,
който  играе  нощем
с  косите  ти!
Това  е  дъхът  ми!
Не  е   отражение
случайно   попаднало
от  лунни  лъчи,
игривото  „зайче”
на  витрината!
Това  е  ликът  ми!
Тази  мисъл  копнежна
бързо   пробягала
през   твойта  глава,
внезапният  трепет,
това  са  моите  слова!
От  молитвите,
мислено  пратени,
жарко   изстрадани,
тази  нощ
да  не  си   сама!

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??