20.09.2020 г., 9:46 ч.

Красавицата и Звярът 

  Поезия » Любовна
225 1 0

Приказка една аз и ти в нощта.

Двама сме сега двама души толкова обичат се така. 

Тя красавица е той пък звяра. Но приказка една, за мен и теб и любовта. 

 

Тя е огън, той пък лед, но промени го тя превърна го в поет.Тя красавица е нежна, мила и добра, със свойта доброта звяр накара нея да повярва в любовта. 

 

Двама толкова различни, две души обречени един на друг. 

Тя красавица е той пък звяра и за винаги колко много той обича я ще и повтаря. 

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??