28.06.2019 г., 12:38 ч.

Красив подарък, нарисуван от Маг 

  Поезия » Любовна
587 2 0

Любовта ни
едно мило събуждане,
нежен полъх преминал отвъд,
ненаситна жажда за обладаване,
огнена страст, наелектризирана свръх.

Любовта ни
едно вълшебно създание,
красив подарък, нарисуван от Маг,
неизбежна мисия за опровергаване,
ръкавица, хвърлена от съдбата за стръв.

Любовта ни
едно безкрайно прераждане,
дълбоко вдишване, понесено напред,
небесно изплувало чудо от разстояние,
Минало, Бъдеще, споразумели се Днес.

Любовта ни
едно красиво привличане,
нежна ласка, събудила се за живот,
разпределила се равномерно за обичане,
нахлула поривно, заляла ни като потоп.

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1207 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??