8.09.2009 г., 14:46 ч.

Красив спомен 

  Поезия » Еротична
572 0 0

Къде бях тази нощ?
С кого?
На кой в ръцете бях?
Кого тази нощ огрях?
Не зная!
Помня само красиви устни,
които се сляха с моите.
Помня красив мъж,
но може би беше само за веднъж.

© Катерина Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??