16.02.2008 г., 0:43 ч.

Красива Самота 

  Поезия » Любовна
1048 0 2

Красива Самота

Нека прелетим през времето

да отидем на място по-добро

да бъдем вечно там

и да изживеем нашата мечта

ще бъдем само двамата скъпа

ще се отдадем на красива самота...

Нека прекосим океана

да отидем на другия бряг

ще оставим всичко зад гърба

ще пътешестваме в нашите души

това ще е пътешествието на любовта във вечността...

Нека запалим огън в пустошта

както огънят гори в нашите сърца

това ще бъде знак

символът на красивото кикога не умира

той ще отвори врата

ново пътешествие ни зове

то ще ни отведе

до величествената дълбина на любовната мисъл...

© Господин Браунстоун Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??