18.10.2012 г., 13:25 ч.  

Красиви слънца 

  Поезия » Друга
602 0 0

Красотата е твоето призвание.

Рисуваш умело картини.

Аурата ти е изпълнена със знание.

Сънувани копнежи и красиви витрини

избликват в съзнанието на околните,

минавайки през твоята душевност.

Искреността ти поучава своеволните.

Ритмичният ти живот е лишен от небрежност.

Носиш в сърцето си красиви слънца.

Искаш да няма в света беди.

Качествата ти, поникнали от златни зрънца,

оставят в хората трайни следи.

Лошото и користното са ти чужди моменти.

Обичаш стойностните битиета.

Волята ти те доближава до отлежалите питиета.

© Мариета Дечевска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??