Блестят звезди,
свети луна,
небе танцува
... Красота!
От ранно утро
до късен здрач
ще те целувам
и прегръщам аз.
Не съм сама,
с теб съм аз
и благодаря
на Бога за това.
Една любов,
една мечта,
прегръдка силна,
тишина...
След залеза на
слънцето
хиляди звезди
се раждат!
Луната се оглежда
нощем
в тихите води
на Дунава...
© Маргарита Георгиева Всички права запазени
Поздравления!!!