16.01.2008 г., 22:14 ч.

Красота 

  Поезия » Друга
440 0 1

Безкрайно красиви приятелки имаш...

и толкова приказни - сякаш пеперуди:

грацилни прелитат край тебе и виждаш ли,

извайват със полет твойте контури...

 

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??